Jó hangulat, Jó idő, Sok látogató, Szuper műsorok

Parázs burgonya

Parázs burgonya

Az első őszi hónap harmadik hétvégéjén került megrendezésre X. alkalommal  Gyenesdiáson a Burgonyanapi főzőverseny a Kárpáti korzón. Akik kilátogattak ismét tapasztalhatták a burgonya sokrétű felhasználást. A csapatok által készített különböző ételek is ezt bizonyították. A Burgonya Kutató Állomás minden csapat számára biztosította a főzéshez szükséges burgonyát, persze inGyenesen.

A fotókon kollégáink által készített ételek láthatóak!

Pelyhes lapos tekercs tejszínes gombás öntettel

Pelyhes lapos tekercs tejszínes gombás öntettel

Pelyhes lapos tekercs narancsos szilvás csokis öntettel

Pelyhes lapos tekercs narancsos szilvás csokis öntettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük