Tenyészidő: Középkorai (~110 nap)
Gumójellemzők: Sárga héjú és húsú, kifli alakú, középnagy méretű, középmélyen ülő rügyekkel. Szárazanyag-tartalma közepes (17-19 %).
Lombozat: Középmagas szárú, kisméretű, középzöld levélkékkel.
Felhasználási érték: „A” főzési típusú, kemény húsú, nem lisztes, nem szétfövő, kiváló étkezési minőségű, és ízű, mindmáig a legjobb salátaburgonya. Előfőzés után sütve is remek.
Rezisztenciák: Vírusbetegségekre, lombfitoftórára, alternáriára, burgonya fonálféregre fogékony. Gumóvarasodással szemben közepesen rezisztens.
Termesztési és tárolási jellemzők: Közepes termőképességű (30-35 t/ha), termesztése és feldolgozása alakja miatt nehezen gépesíthető. Nyugalmi ideje rövid, ennek ellenére jól tárolható, a tárolási betegségekkel szemben ellenálló. Öntözéses termesztést igényel.