www.burgonyakutatas.hu

… egy újabb WordPress honlap…

Main menu

Skip to primary content
Skip to secondary content
  • Kezdőlap
  • Áraink
  • Burgonya Fajtáink
    • Arany chipke
    • Balatoni rózsa
    • Basa
    • Botond
    • Démon
    • Hópehely
    • Katica
    • Lorett
    • Somogyi kifli
    • White Lady
  • Ételek
    • Dödölle hagyományos módon
    • Fűszeres balatoni pontyfilé
    • Hagyományos sült oldalas, gazdag serpenyős burgonyával
    • Kakukkfüves burgonya krémleves
    • Mandulakrémmel töltött derelye Arany Chipke burgonyából
    • Rakott tócsi Katicából
    • Variációk burgonyasalátára (Somogyi Kifli)
  • Galéria
    • Burgonya Ágazati Fórum 2014
    • Burgonya és Gesztenye Fesztivál 2013
    • Premium Hungaricum minősítő vizsgálat
    • Sajtófogadás 2015. május 28.
    • Egregy “Gasztro-műhely” 2016. szeptember
    • Tirpák Fesztivál (2016. szeptember 24-25.)
    • XV. Burgonya Fajtabemutató és Növényvédelmi Tanácskozás (2017.07.06.)
  • Kapcsolat
  • Oktatás
  • Partnereink
  • Sajtó
    • 2015.09.19-ei gyenesdiási Burgonyanap
    • Földművelésügyi Minisztérium: A Burgonyanap egy egész szakma ünnepe
    • Gasztro Angyal Keszthelyen 2014.04.05.
    • Gourmet Fesztivál 2014.05.30. Népszabadság gasztronómiai melléklet
    • Hír Tv 2014.02.02.
    • Kossuth Rádió 2014. május 28.
    • Napló 2014.06.11.
    • Zalai Hírlap 2014.07.11 A burgonyanemesítésről
  • Telefonkönyv

Ételek

burgonya kremleves Kakukkfüves burgonya krémleves

rakott tocsi Rakott tócsi Katicából

fuszeres balatoni pontyfile Fűszeres balatoni pontyfilé 

Dodolle Dödölle hagyományos módon

Töltött DerelyeMandulakrémmel töltött derelye

Sült oldalas Hagyományos sült oldalas, gazdag serpenyős burgonyával

http://www.burgonyakutatas.hu/variaciok-burgonyasalatara-somogyi-kifli/

Proudly powered by WordPress