www.burgonyakutatas.hu

… egy újabb WordPress honlap…

Main menu

Skip to primary content
Skip to secondary content
  • Kezdőlap
  • Áraink
  • Burgonya Fajtáink
    • Arany chipke
    • Balatoni rózsa
    • Basa
    • Botond
    • Démon
    • Hópehely
    • Katica
    • Lorett
    • Somogyi kifli
    • White Lady
  • Ételek
    • Dödölle hagyományos módon
    • Fűszeres balatoni pontyfilé
    • Hagyományos sült oldalas, gazdag serpenyős burgonyával
    • Kakukkfüves burgonya krémleves
    • Mandulakrémmel töltött derelye Arany Chipke burgonyából
    • Rakott tócsi Katicából
    • Variációk burgonyasalátára (Somogyi Kifli)
  • Galéria
    • Burgonya Ágazati Fórum 2014
    • Burgonya és Gesztenye Fesztivál 2013
    • Premium Hungaricum minősítő vizsgálat
    • Sajtófogadás 2015. május 28.
    • Egregy “Gasztro-műhely” 2016. szeptember
    • Tirpák Fesztivál (2016. szeptember 24-25.)
    • XV. Burgonya Fajtabemutató és Növényvédelmi Tanácskozás (2017.07.06.)
  • Kapcsolat
  • Oktatás
  • Partnereink
  • Sajtó
    • 2015.09.19-ei gyenesdiási Burgonyanap
    • Földművelésügyi Minisztérium: A Burgonyanap egy egész szakma ünnepe
    • Gasztro Angyal Keszthelyen 2014.04.05.
    • Gourmet Fesztivál 2014.05.30. Népszabadság gasztronómiai melléklet
    • Hír Tv 2014.02.02.
    • Kossuth Rádió 2014. május 28.
    • Napló 2014.06.11.
    • Zalai Hírlap 2014.07.11 A burgonyanemesítésről
  • Telefonkönyv

2015.09.19-ei gyenesdiási Burgonyanap

A gyenesdiási Burgonyanap a Monitor magazin szemszögéből (2015.09.19.)

Proudly powered by WordPress