Vetőburgonya értékesítés

Értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2024. március 01-én megkezdjük a vetőburgonya értékesítését. Elérhető fajtáink a Balatoni rózsa, Botond, Démon, Hópehely és Basa fajták lesznek, kizárólag minigumós kiszerelésben.

Értékesítés helye: 8360 Keszthely, Festetics György út 7. Egyetem E porta bejárat

Értékesítés ideje: hétköznapokon 8-12 óra között

Ára: bruttó 3.200.- Ft/csomag

Érdeklődni: Somogyi Adrienn 06-30/465-2533 telefonszámon lehet

Minigumó csomag

13 thoughts on “Vetőburgonya értékesítés

 1. A balatoni rózsa burgonyát már évek óta ismerem és használom mint hobbi kertész nagyon jó róla a véleményem minden szempontból még nem csalódtam benne az idén csak ezt fogok vetni . Mellette már a második éve agria sárga burgonyát vetettem (fémzárolttat) sütni valót 1% eredménnyel amiről végleg lemondtam pedig étkezési szempontból jónak minősiteném.Balatoni rozsával 100%ra elégedett vagyok

  • Kedves Zoltán,

   köszönjük szépen az információt, örülünk hogy a mi burgonya fajtánkat részesíti előnyben.
   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 2. Jó napot,

  Nagyon szeretnék Somogyi kifli fajtát vásárolni. Már tavaly is kerestem, sikertelenül. Tudna segíteni, hol vásárolható ez a fajta?

  Nagyon köszönöm előre is.
  Tisztelettel,
  Tóth Szilvia

  • Kedves Szilvia,

   a somogyi kifli fajtánk már nem lesz kapható, és nem is tudok ajánlani senkit, keresgessen az interneten, talán valaki hirdet.

   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 3. Jó napot kívánok. Azt szeretném kérdezni hogy a 3.200 Ft os csomagba hány darab vagy mennyi kg súlya van . Köszönöm szépen előre is.

 4. Jó napot kívánok!
  Sarpo Mira vagy olyan tulajdonságokkal rendelkező vetőburgonyát keresek, valamint azt szeretném kérdezni, hogy postáznak e?
  Köszönettel:
  Szabó Erika

  • Kedves Erika,

   a Sarpo Mira nem keszthelyi fajta. Nekünk a balatoni rózsa, botond, démon, hópehely és basa fajtáink vannak, a tulajdonságaikról a burgonyakutatás honlapján tájékozódhat.
   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 5. Szeretnék botond burgonya vetőmagot vásárolni vagy botond minimumot 100 db -öt.Csak személyes átvétel lehetséges,vagy házoz szállítás is megoldható? Tisztelettel:Pap Melinda

  • Kedves Melinda,

   legyen kedves telefonon érdeklődni a kolléganőmnél a készletek miatt, Somogyi Adrienn 06-30/465-2533

   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 6. Jó napot!

  Érdeklődök hogy postázni tudják-e a burgonya gumókat? 200db kellene a Hópehelyből.

  Üdvözlettel:
  Valkai Viktor

  • Kedves Viktor,
   sajnos postázni nem tudunk, az aktuális készletről legyen kedves kolléganőmet keresni:
   Somogyi Adrienn, tel: 06-30/465-2533
   Köszönettel
   Lövei Beáta

 7. Tisztelt Burgonyakutatási Központ!

  A 2022-es év októberében Lővei Beátánál leadott előrendelést a 2023-as évre sikeresen megkaptuk. Rugalmasan tudták kezelni a burgonya elszállítását is.

  2023 októberében Somogyi Adriennánál történt az előrendelés a mostani, 2024-es évre. Elérhetőséget is kért tőlem, mondta, hogy majd február végén érdeklődjünk a leadott rendelés után.

  Számtalanszor próbáltam telefonon elérni, azonban nem fogadta a hívást. Amikor végre sikerült elérnem, egy olyan olcsó kifogással lerendezte a dolgot, hogy a főnöke a feje fölött eladta a Démon burgonyát, és hogy csak olyan méretben tud biztosítani, ami nekünk már nem felel meg. Annak a méretnek, amit említett, gyakorlatilag gödröt kellene ásni, hogy befedje a föld.

  Októberben történt az előrendelés, amire most azt mondta, hogy az igazából nem sokat ér, mert majd a készletnek megfelelően tudják csak biztosítani a burgonyát. Ez természetesen érthető, de akkor miért nem értesítenek telefonon??? Elkérték ugyanis a telefonszámot.

  Arra hivatkozni, hogy nincs kifizetve, így ez csak egy előrendelés, ami nem számít, elég felháborító. Természetesen kifizettük volna, ha erről tájékoztatott volna bennünket ősszel, hogyha nincs kifizetve, akkor ne csodálkozzunk majd, ha nem kapunk semmit. 25 kg Démonra 25 kg Basára adtunk le előrendelést a 35-55 mm-es méretből. Erre most itt a honlapon azt írják, hogy minigumókat árusítanak, erről sem tájékoztattak bennünket.

  Csalódásunkat kifejezve röviden ennyit tudok mondani: Megbízhatatlan munkatársak, komolytalan munkavégzés, a megrendelők semmibe vétele, olcsó kifogások.

  Így próbáljon az ember magyar fajtákat vásárolni. Az öklömnyi burgonyát meg inkább adják a malacoknak!

  Tisztelettel
  Kovács Dániel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük