Vetőburgonya értékesítés

Értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy 2024. március 01-én megkezdjük a vetőburgonya értékesítését. Elérhető fajtáink a Balatoni rózsa, Botond, Démon, Hópehely és Basa fajták lesznek, kizárólag minigumós kiszerelésben.

Értékesítés helye: 8360 Keszthely, Festetics György út 7. Egyetem E porta bejárat

Értékesítés ideje: hétköznapokon 8-12 óra között

Ára: bruttó 3.200.- Ft/csomag

Érdeklődni: Somogyi Adrienn 06-30/465-2533 telefonszámon lehet

Minigumó csomag

10 thoughts on “Vetőburgonya értékesítés

 1. A balatoni rózsa burgonyát már évek óta ismerem és használom mint hobbi kertész nagyon jó róla a véleményem minden szempontból még nem csalódtam benne az idén csak ezt fogok vetni . Mellette már a második éve agria sárga burgonyát vetettem (fémzárolttat) sütni valót 1% eredménnyel amiről végleg lemondtam pedig étkezési szempontból jónak minősiteném.Balatoni rozsával 100%ra elégedett vagyok

  • Kedves Zoltán,

   köszönjük szépen az információt, örülünk hogy a mi burgonya fajtánkat részesíti előnyben.
   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 2. Jó napot,

  Nagyon szeretnék Somogyi kifli fajtát vásárolni. Már tavaly is kerestem, sikertelenül. Tudna segíteni, hol vásárolható ez a fajta?

  Nagyon köszönöm előre is.
  Tisztelettel,
  Tóth Szilvia

  • Kedves Szilvia,

   a somogyi kifli fajtánk már nem lesz kapható, és nem is tudok ajánlani senkit, keresgessen az interneten, talán valaki hirdet.

   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 3. Jó napot kívánok. Azt szeretném kérdezni hogy a 3.200 Ft os csomagba hány darab vagy mennyi kg súlya van . Köszönöm szépen előre is.

 4. Jó napot kívánok!
  Sarpo Mira vagy olyan tulajdonságokkal rendelkező vetőburgonyát keresek, valamint azt szeretném kérdezni, hogy postáznak e?
  Köszönettel:
  Szabó Erika

  • Kedves Erika,

   a Sarpo Mira nem keszthelyi fajta. Nekünk a balatoni rózsa, botond, démon, hópehely és basa fajtáink vannak, a tulajdonságaikról a burgonyakutatás honlapján tájékozódhat.
   üdvözlettel
   Lövei Beáta

 5. Szeretnék botond burgonya vetőmagot vásárolni vagy botond minimumot 100 db -öt.Csak személyes átvétel lehetséges,vagy házoz szállítás is megoldható? Tisztelettel:Pap Melinda

  • Kedves Melinda,

   legyen kedves telefonon érdeklődni a kolléganőmnél a készletek miatt, Somogyi Adrienn 06-30/465-2533

   üdvözlettel
   Lövei Beáta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük